TV+

TV+TV+ APK Free Download
Version:  4.5.0


Description:

Uygulama ile ilgili talep ve nerilerinizi uygulama iinde yer alan "Bize Ulan" blmnden veya info-turkcelltv@turkcell.com.tr‌ adresine e-posta ile iletebilirsiniz.

TV+ ile en sevdiiniz TV kanallarn izleyin, kardnz ya da yeniden izlemek istediiniz programlar 24 saate kadar geri sararak izleyin. En popler ve gncel HD kalitesindeki yzlerce film keyfini doya doya yaayn.

TV+ uygulamas ile istediiniz an istediiniz yerde;
- Yzlerce popler ve gncel HD kalitesindeki filmi dilediiniz hibir pakete abone olmadan kiralayabilir,
- stediiniz yaynlar kaydedebilir,
- Hangi operatrden olursanz olun, TV+ artk herkese ak!

nemli hususlar:
- TV+ abonesi olabilmek iin aktif bir cep telefonunuz olmas gerekmektedir. TV+ kullanclar cep telefonu ve "Turkcell ‍ifre"lerini kullanarak TV+ platformuna giri yapabilirler.
- Android 4.4x ve daha yeni srmler desteklenmektedir.
- Turkcell ifrenizi bilmiyorsanz veya hatrlayamyorsanz; Turkcell abonesiyseniz SIFRE yazp 2200'a ksa mesaj gnderip ifrenizi cretsiz alabilirsiniz. Turkcell abonesi deilseniz, SIFRE yazp 05327552222'ye ksa mesaj gndererek ifrenizi alabilirsiniz.
- Servisten, GSM operatrleri tarafndan sunulan mobil internet ile yararlanlmas halinde GSM operatrnn Mobil data kullanm koullar uygulanr. GSM operatr tarafndan internet kullanmlar ile ilgili Adil ullanm Noktas/Adil ullanm oullar (A, hz alan) uygulanabilir. GSM operatrlerinin Servis kullanm iin uygulad mobil internet cretlendirme bilgileri ve yntemleri iin ilgili GSM operatrnze bavurabilirsiniz. Turkcell bireysel hatl mterilerin Mobil kullanmlar ile ilgili detay bilgiye www.turkcell.com.tr adresinden ulaablirsiniz.
- TV+ uygulamas, 3G/4,5G netbook, notebook, USB modemler tarafndan kullanlan Mobil Genibant (MGB/MGBS) eriim noktalar ve kurumsal APN ler zerinden yaplan TV kullanmlarda standart internet balant creti yanstlr, data paketi varsa paketten dlr. Bilgisayarnzdan "TV+‌ servisini kullanrken ise data miktar Turkcell Superonline Fiber nternet kullanclarnn kotasndan dmez. Turkcell Superonline ADSL kullanclar iin kullanlan data miktar mevcut kotalarndan der.
- Uygulama sadece Trkiyede kullanlmaktadr.
- Yayn haklar dorultusunda yayn kurulularnn talebi ile TV kanallarnda karartma uygulanabilir.
- Ska sorulan sorulara www.turkcelltvplus.com.tr veya www.turkcell.com.tr adresinden ulaabilirsiniz.
- "TV+‌ Superonline letiim Hizmetleri A.‍ hizmetidir.

Uygulama ierisinden aylk yelik yaplmas durumunda lkenize uygun fiyat seenei ile Google Playstore hesabnzdan cretlendirilirsiniz. Fiyat bilgisi deme ilemi tamamlanmadan nce gsterilir. yeliiniz, yelik bitimine 24 saat kala otomatik yenileme zellii kapatlmadka, aylk olarak yenilenir. Otomatik yenileme hizmetini, istediiniz zaman Play Store hesap ayarlarnzdan kapatabilirsiniz. yelik alnm ay iin iptal yaplamamaktadr, yelik ay sonuna kadar geerlidir.

Conclusion

To conclude TV+ works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. TV+ download file is only 34.6 MB  in size.
TV+ was filed under the Entertainment category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
TV+ has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck TV+ when updated to assure that it remains clean.

TV+ user Review

Please review TV+ application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the TV+ software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 43 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Entertainment 
Publisher: TURKCELL ؤ°NTERAKTؤ°F
Last Updated: 01/26/2022
Requirements: Android 4.4+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 1193
File size: 34.6 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *