Mobiett Mobiett Mobiett

MobiettMobiett APK Free Download
Version:  4.6.5


Description:

Genel zellikler

MobETT akll durak uygulamas sade ve kullanm kolay yeni arayz tasarm ile sizlerle.

stanbul Bykehir Belediyesi ETT letmeleri Genel Mdrlnn resmi uygulamas olan MobETT uygulamas ile bata stanbul olmak zere dnya kentlerinin toplu ulam verilerine ulaabilirsiniz.

Bu uygulamada anlk toplu ulam bilgisini, otobs konumunu, duraktan geen hat bilgilerini, otobsn ka dakika sonra duraa varacan ve toplu ulam aralar ile bir noktadan dier bir noktaya nasl gidileceini renebilirsiniz.

-Canl otobs verisi
stanbula ait canl otobs verisi sadece MobETT de! Dilediiniz an, istediiniz duraa ait otobs gzergh bilgilerine, var saatlerine anlk olarak cep telefonunuzdan hzlca ulaabilirsiniz.

-Alarm ile otobs duraa gelmeden haberdar olun!
Detayl ve hzl alarm zellii ile gerek zamanl var bilgileri olan yerlerde ne zaman durakta olmanz gerektiini renebilirsiniz. uracanz alarm sayesinde otobs duraa gelmeden setiiniz dakikadan nce sizi bildirim ile haberdar eder.

-Yaknmdaki duraklar
onumunuza yakn duraklarn size olan uzakln, ynn ve duraktan geen hat bilgilerini grntleyebilirsiniz.

-istanbulkart dolum noktalar
onumunuza yakn istanbulkart dolum noktalarn listeleyebilir ya da harita zerinde grntleyerek yol tarifi alabilirsiniz.

-spark noktalar
onumunuza yakn spark noktalarn listeleyebilir ya da harita zerinde grntleyerek yol tarifi alabilirsiniz. spark noktalarna ait ak-kapal otopark, kapasite ve alma saatleri bilgilerini renebilirsiniz.

-are od
Bulunduunuz duraktaki kare kodu okuttuunuzda uygulama zerinden ilgili durak ekran alr. Bu ekran zerinden de geen hat bilgilerini ve duraa var bilgilerini grntleyebilirsiniz.

- Nasl Giderim‌
Otobs, tramvay, metro ve metrobs, feribot, DO, Dentur, Turyol ulam aralaryla en hzl ve uygun rotalar oluturabilirsiniz. MobETT, konumunuz veya seeceiniz bir noktadan baka bir noktaya toplu ulam ve iTaksi ile gidebileceiniz gzergh alternatiflerini de sunar. Her bir alternatif iin kullanlacak bilet saysn ve toplu ulam kullanarak doaya kazandrdnz Co2 miktarn grntleyebilirsiniz.
En az sre, en az yrme, en az aktarma ve metro tercihli olacak ekilde hzla filtreleme yaparak ulam alternatiflerini listeleyebilirsiniz.
Gideceiniz rotada dilerseniz iTaksi ve BB Yol Gsteren seeneklerinden faydalanabilmeniz iin Nasl Giderim ekrannda bu seenekler de listelenmektedir.

-Arama
Durak-Hat ad ve hat koduna gre sorgulama yapabilirisiniz.

-Radar-Yakndaki duraklar grntleme
amera ile konumunuza yakn durak konumlarn ve size olan uzaklklarn grntleyebilirsiniz.

-Dil destei
Uygulama Trke, ngilizce, Arapa, spanyolca, Franszca, Almanca, talyanca, Japonca, Portekizce, Rusa, Yunanca, ‡ince dillerini desteklemektedir.
Uygulamay kullanabilmek iin internet balantsna sahip olmanz gerekiyor.

Conclusion

To conclude Mobiett works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Mobiett download file is only 22.9 MB  in size.
Mobiett was filed under the Navigation category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Mobiett has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Mobiett when updated to assure that it remains clean.

Mobiett user Review

Please review Mobiett application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Mobiett software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 76 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Navigation 
Publisher: İETT Genel Müdürlüğü İETT Genel Müdürlüğü
Last Updated: 02/04/2022
Requirements: Android 4.2+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 584
File size: 22.9 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *