Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi

Gأ¼n Gأ¼n Gebelik TakibiGأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi APK Free Download
Version:  3.9.40


Description:

"Gn Gn Hamilelik Takibi" uygulamas Google Play deki en gelimi,en geni ve kullanl hamilelik takip uygulamasdr. Asla internete ihtiya DUYMAZ.
Bu uygulama 280 gn srecek olan o muhteem yolculuk boyunca size elik edecek. Gn Gn ve hafta hafta bebeinizin geliimini takip edebileceksiniz. ‡ok fazla laf kalabal yapmak istemiyoruz. Uygulamada yer alan zelliklerin balcalarn aaya yazdk. Sizin Yapmanz gereken tek ey uygulamay kurup son adet tarihini girmeniz. Gerisini brakn hamilelik asistannz halletsin.

Uygulamada yer alan balca zellikler:
-Gn Gn gebelik detaynz. 280 gn boyunca her gn bebeinizin geliimi hakknda, sizdeki deiim hakknda ve beslenme ve spor konusunda bilgiler veriyor.
-Hafta Hafta hamilelik detaynz. 42 Hafta boyunca her hafta bebeinizin geliimi bir yana bebeinizin geliimini daha salkl ilerletebilmesi iin uygulamanz gereken beslenme spor gibi detaylar hakknda sizleri bilgilendirir.
-Her hafta bebeinizin renkli ultrason videosunu izleyebilir ve bebeinizin karnnzdaki grnts hakknda fikir edinebilirsiniz.
-Ay Ay hamlelik detaynz. 12 ay boyunca deiimler, bilgiler ve yapmanz gerekenlerin yer ald blm.
-Haftaya ait bebeinizin resimleri. 42 hafta boyunca her haftaya ait 8-9 farkl resim yer almaktadr. Bu resimler o hafta sizin iinizde olan bebeinizle hemen hemen ayn.
-Hafta hafta beslenmenizi takip edebileceiniz beslenme bilgilendirme blmnz.
-Bebeinizin hafta hafta bykl
-‡oul gebelik iin hafta hafta ayrntlar
-kiz bebeklerin ultrason fotoraflar
-Bebeinizin her hafta size yazd mesaj
-11.000 den fazla bebek ismi,anlamlar,kkeni, kuranda geip gemedii bilgisi yer almaktadr. Ayn zamanda herhangi bir isme uyumlu olan dier isimleri sizler iin listelemektedir.
-Bebeinizin muhtemel doum tarihi ve muhtemel burcu. Ayn ekilde burlarn bebekler zerindeki etkileri
-Tekme sayar zellii sayesinde bebeinizin att tekmeleri kayt altna alarak daha sonrasnda eriebileceksiniz.
-ilo takibi blmmzde hamilelik ncesi kilonuza gre artlar takip edebilir, daha kontroll ve salkl bir gebelik dnemi geirebilirsiniz.
-Son olarak uygulama ierisinde aklnzdaki tm soru iaretlerini kaldrmaya yardmc olacak 1500 den fazla gebelik ile ilgili makale yer almaktadr. Blm blm inceleme yaparak gerek gebelikte gerekse bebek bakmnda ok yardmc olacaktr.
-Uygulamann widget zellii vardr. Widget sayesinde uygulamaya girmeden de bebeiniz hakknda bilgi sahibi olabilirsiniz.

-Bu uygulama Hamilelik takip uygulamasdr. Uygulama ierisindeki veriler internet ve bilirkiiler vastas ile hazrlanmtr. Uygulama ierisindeki veriler ortalama veriler baz alnarak sizlere sunulmaktadr. Sizin bebeinizin gerek deerlerini vermeyebilir. Uygulama ierisindeki tavsiyeleri doktorunuza danmadan uygulamamanz tavsiye ederiz. Hafta Hafta gebelik takibini gvenle yapabilirsiniz.Ayn ekilde ikiz gebelik bilgilerine ve haftalk resimlerine ulaabilirsiniz.

Conclusion

To conclude Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi download file is only 18.0 MB  in size.
Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi was filed under the Parenting category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi when updated to assure that it remains clean.

Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi user Review

Please review Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Gأ¼n Gأ¼n Gebelik Takibi software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 20 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Parenting 
Publisher: HokkabazSoft
Last Updated: 02/08/2022
Requirements: Android 4.1+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 565
File size: 18.0 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *