Parking Manijak Parking Manijak Parking Manijak

Parking ManijakParking Manijak APK Free Download
Version:  4.0.1


Description:

For users in Serbia only.

Aplikacija za pla‡anje parkinga SMS-om u Srbiji. Jednostavan i brz korisniki interfejs, slanje SMS-a u jednom koraku. Automatski detektuje poziciju upotrebom mobilne mree i postavlja trenutni grad. Opciono moe detektovati i zonu pla‡anja za neke gradove.
Standardno ne upotrebljava GPS ve‡ koristi mobilnu mreu (cell) za lociranje trenutnog mesta za koje se pla‡a parking. Opciono moe upotrebljavati GPS ako je opcija "Napredno lociranje" ukljuena u podeavanjima aplikacije.
- Besplatna aplikacija, BEZ RELAMA

Ne pristupa internetu ( osim za auriranje podataka, analitiku i slanje izvetaja u sluaju greke), koristi lokalnu (offline) bazu za gradove i zone. Preporuljivo je imati pristup internetu radi breg lociranja mesta i zone.
- Potrebne privilegije

SEND SMS MESSAGES (slanje SMS poruka)
oristi se prilikom pla‡anja parkinga. Aplikacija ne‡e bez direktne akcije korisnika slati SMS. U podeavanjima aplikacije postoji opcija Potvrda pre slanja, koja moe iskljuiti potvrdu pre slanja SMS poruke.

READ SMS OR MMS (itanje SMS poruka)
Ova privilegija se praktino ne koristi, odnosno aplikacija ne ita korisniku bazu SMS-ova. Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za pla‡en parkinga)

EDIT SMS OR MMS (pisanje SMS poruka)
Ova privilegija je neophodna da bi aplikacija mogla pristupiti bazi SMS-ova za pisanje (snimanje poslatih SMS-ova za pla‡en parking)

FINE (GPS) LOCATION (potreba GPS-a za lokaciju)
Od verzije 3.0.0 koristi se za odreivanje zone pla‡anja, ako je u podeavanjima aplkijacije ukljuena opcija "Napredna detekcija".

COARSE (NETWOR-BASED) LOCATION (upotreba drugih provajdera za priblinu lokaciju)
oristi se za odreivanje trenutnog mesta za koje se pla‡a parking.

FULL INTERNET ACCESS (pristup internetu)
Od verzije 3.2.0 koristi se i za automatsko auriranje podataka o gradovima i zonama. oristi se za slanje izvetaja u sluaju greke u aplikaciji. Svi podaci koji se alju su anonimni.

READ PHONE STATE
Od verzije 3.2.5 (samo za Android 3.x i noviji) aplikacija koristi ovu dozvolu da bi za neke ureaje radilo slanje SMS-ova. Problematini ureaji koji zahtevaju ovo su: Lenovo A328, LG Optimus G, Optimus Black

CONTROL VIBRATOR (kontrola vibracije)
Hardverska kontrola vibracije, indikacija korisniku vibracijom da li je slanje poruke za pla‡en parking bilo uspeno ili ne.
Napomena

Molim korisnike koji imaju neki problem da ne piu odmah komentare na market, ve‡ da mi poalju email, kako bi imali ansu da razreimo situaciju.

Conclusion

To conclude Parking Manijak works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Parking Manijak download file is only 2.6 MB  in size.
Parking Manijak was filed under the Tourism category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Parking Manijak has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Parking Manijak when updated to assure that it remains clean.

Parking Manijak user Review

Please review Parking Manijak application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Parking Manijak software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 44 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Tourism  
Publisher: ZoltanF
Last Updated: 02/17/2022
Requirements: Android 4.0+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 1003
File size: 2.6 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *