Hepsiburada Hepsiburada Hepsiburada

HepsiburadaHepsiburada APK Free Download
Version:  2.9.0


Description:

TRYENN EN BE‍ENLEN E-TCARET MOBL UYGULAMASI!
Mobil uygulamamz imdi daha hzl, ekstra gvenli! Cep telefonu, akll saat, TV nitesi, TV, bebek arabas, Prima bebek bezi, spor ayakkab, kitaplk, kulaklk, bisiklet ve daha niceleri! Teknolojiden modaya, spermarketten anne ve bebek rnlerine kadar onlarca kategoride yz binlercesi, Trkiyenin en beenilen e-ticaret uygulamasnda!

TE TILA GVENL ALI‍VER‍
deme ve teslimat bilgilerini her seferinde tek tek girmekle urama, tek tkla sipariini ver, hzl ve gvenli alveri yapmann keyfini yaa. Gvenlik ve gizlilikte Uluslararas PCI DSS artl deme Sistemleri Veri Gvenlii Standard ile %100 uyumluyuz, SSL Gvenlik Sertifikasyonu sahibiyiz.

SANA ZEL AMPANYA
nceki alverilerine gre stiline uygun rn nerileri, sana zel bildirimlerle iletilsin; trend takibinden, avantajl alveriten uzak kalma.

HEDYE ‡E
azandn hediye eklerini mobil uygulamadan grntle, hesabna tanml hediye eklerini kullanarak indirimli ve avantajl alveri yap.

YE OLMADAN ALI‍VER‍
Bilgilerini kaydetmek istemiyorsan, vaktin yoksa, eniyorsan ye olmadan alveri yap.

ESNE DEME
artla veya havale ile demeni gvenle gerekletir. demelerinde banka kartn ve 3D Secure seeneiyle kredi kartn rahatlkla kullan.

SPER HIZLI ARAMA
Maazadayken ilgini eken rnleri uygulamada saniyeler iinde ara, fiyat karlatrmas yap, yorumlarn ve rn aklamalarn oku.

OLAY ADE
Sipari ettiin rn sevmediysen dert etme, 14 gn iinde koulsuz iade et. Bizde her ey ok kolay, mteri memnuniyeti esas!

BUGN TESLMAT
Sipariin ayn gn kapda! Bugn Teslimat‌ ikonlu rnlerinden saat 14.00e kadar sipariini ver, ayn gn 22.00ye kadar kapna gelsin.

SPAR‍ TAB
Tm sipari detaylarn, sipari deiikliklerin ve iptallerini grntle, kargo srelerini her an izle!

BAROD TARAMA
Beendiin rnn fiyatndan emin olmak artk ok kolay! Maazada grp beendiin rnn barkodunu akll telefonun kamerasyla tarat, sana bizdeki fiyatn ve zel frsatlar gsterelim.

SESL ARAMA
Sesine ve mikrofonuna ihtiyacmz olacak. Sesli arama zelliimizle aradn rn yazmana gerek kalmadan, telefonuna sesli olarak sylemen yeter.

GRSEL LE ARAMA
amera ve galerine erimek iin iznine ihtiyacmz olacak. Grsel ile arama zelliimiz sayesinde, aradn rnn resmini ekerek ya da galerinden ekleyerek benzer rnleri grntleyebilirsin.‡ok beendiin bir rn m var?
Fotorafn ek, hemen bulalm.

TILA VE ARA
Hesabm mens altndaki Mteri Hizmetleri sekmesini tklayp temsilcilerimizi otomatik olarak arayabilir, her trl soru ve geri bildirimin iin bizimle iletiim kurabilirsin.

ZNLER NE ‡N GEREL
amera eriimi izni (Camera/Photos Access) sayesinde, barkod tarama zelliini kullanarak maazada grdn rnn hepsiburada.com fiyatn renebilirsin.

Conclusion

To conclude Hepsiburada works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Hepsiburada download file is only 12.7 MB  in size.
Hepsiburada was filed under the Shopping category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Hepsiburada has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Hepsiburada when updated to assure that it remains clean.

Hepsiburada user Review

Please review Hepsiburada application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Hepsiburada software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 12 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Shopping 
Publisher: Hepsiburada.com
Last Updated: 01/06/2022
Requirements: Android 4.0.3+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 1019
File size: 12.7 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *