GittiGidiyor GittiGidiyor

GittiGidiyorGittiGidiyor APK Free Download
Version:  3.11.1


Description:

- SZ NEREYE GTTGDYOR ORAYA
Akll telefonundan hem rn al hem de sat yap. GittiGidiyor'un benzersiz mobil alveri deneyimini istediin yerde zgrce yaa!

- FIRSATLAR PARMA‍ININ UCUNDA
Milyonlarca rn arasndan setiimiz karlmayacak indirimler her gn yenilenen Gnn Frsatnda. Elektronikten beyaz eyaya aradn rnler %70e varan indirimlerle bir arada!

- MOBLE ZEL FIRSATLARI A‡IRMA
Uygulama zerinden yaptn alverilerle hediye eki kazanma ans yakala. ndirim ve kampanyalardan mobil bildirimlerle annda haberdar ol, ilk sen faydalan!

- YZLERCE ATEGORDE MLYONLARCA RN
Elektronik, moda, kozmetik, otomobil, hobi, dekorasyon, spor, bebek-anne bata olmak zere yzlerce kategoride milyonlarca rn seni bekliyor!

- EN SE‡N MA‍AZALAR CADDEDE
Dnyann en sekin markalarna ait yeni sezon rnler, son kan elektronik cihazlar, trend rnler ve daha fazlas cazip fiyatlarla GittiGidiyor Caddede!

- TENOLOJNN EN YS, NDRMLS
Samsung, Apple, LG, Huawei Dnyann en sekin markalarnn rnleri, yeni kan rnlerin n sipari satlar ve daha fazlas GittiGidiyorda!

- ALI‍VER‍LER %100 GVENCE ALTINDA
GittiGidiyorun deme-onay sistemi Sfr Risk ile alveriini %100 GittiGidiyor gvencesi ile yap. Gelen rn kontrol etikten sonra onayla, satcya puan ve yorum ver veya iade ilemi balat.

- ALI‍VER‍ SRECN HER AN TAP ET
Alveri srecini telefonundan adm adm takip et. Teslim aldn rne onay ver, satcya mesaj gnder ya da kargonun nerede olduunu kontrol et.

- STED‍N DEME SE‡ENE‍N ULLAN
Tek bir deme seeneini kullanmak zorunda deilsin. redi kartyla, banka kartyla, BM Express veya GarantiPay ile demeni tamamla.

- GVENLE DEME YAP
redi ve banka kartlarn gvenle kullanabilirsin. GittiGidiyor'da en son gelitirilen SSL, PCIDSS ifreleme yntemleri ile deme altyapsnda %100 gvenli bir sistem var.

- ALI‍VER‍ YAPTI‡A AZAN
Bonus, Chip-Para, WorldPuan, ParaPuan ya da MaxiPuan... Her ay farkl banka kartlar iin dzenlenen kampanyalardan yararlan, alveri yaptka puan kazan.

- GTTGDYOR AZANANLAR ULB
GittiGidiyorun sk alveri yapan kullanclarna sunduu ayrcalklar program GittiGidiyor azananlar ulbne katl, esiz frsatlardan, ayrcalkl hizmetlerden yararlan.

- SATI‍A BA‍LA, MLYONLARA ULA‍
rnlerinin fotorafn ek, hemen sata bala, rnlerin ve markan milyonlara ulasn. cretsiz sat yapma imkan, avantajl maaza abonelikleri, gelimi sat aralarn karma.

- BLOGDA E‍FEDECE ‡O ‍EY VAR
Arayan, aratran herkesin buluma noktas blog.gittigidiyor.comda uzman editrlerin kaleminden trendler, haberler, rehber olacak ierikler ve daha fazlas seni bekliyor.

- 7/24 SENNLEYZ
Her konuda hizmet veren Mteri Hizmetleri ekibimizle gnn her saati yanndayz.

Conclusion

To conclude GittiGidiyor works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. GittiGidiyor download file is only 9.9 MB  in size.
GittiGidiyor was filed under the Shopping category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
GittiGidiyor has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck GittiGidiyor when updated to assure that it remains clean.

GittiGidiyor user Review

Please review GittiGidiyor application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the GittiGidiyor software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 90 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Shopping 
Publisher: GittiGidiyor
Last Updated: 01/15/2022
Requirements: Android 4.1+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 1130
File size: 9.9 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *