Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap

Etstur - Otel Ara, Rezervasyon YapEtstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap APK Free Download
Version:  2.2.7


Description:

‍TE CEBNZDE ETS!

Otel aramas yapn, fiyatlar karlatrn ve btenize en uygun tesis iin kolayca rezervasyon yapn. Seyahat plan m yapyorsunuz? ETSnin mobil uygulamasn indirin, gncel promosyonlar ve tatil frsatlarn kolaylkla takip edin. Yurt iinde ve yurt dnda binlerce otel seeneinin yan sra dnyann drt bir yannda dzenlenen zengin ierikli turlar, son dakika frsatlar ve promosyonlu uak bileti gibi seenekler de kolay rezervasyon ayrcal ile mobil uygulamada sizi bekliyor.

ARADI‍INIZ OTEL BULUN, REZERVASYON YAPIN

Trkiyenin tm ehirlerinde, dilediiniz konseptle konaklamak ETSnin mobil uygulamas ile artk ok pratik. En iyi resort oteller, tatil kyleri, ehir otelleri ve daha fazlas ster i seyahatlerinizde ister turistik gezilerinizde, dilediiniz konseptte, btenize uygun bir tesis iin rezervasyon yaptrabilirsiniz. Mobil uygulama ile otel fiyatlarn karlatrn, sizin iin en uygun oteli bulun ve kolayca rezervasyon yapn.

EREN REZERVASYON FIRSATLARINDAN YARARLANARA TATL YAPIN

Etstur, her yl onlarca farkl otele ynelik, %50'ye varan Erken Rezervasyon indirimi sunuyor. Mobil uygulamay kullanarak bu cazip frsatlardan haberdar olabilir, erken rezervasyon otelleri arasndan dilediinizi seerek hzlca rezervasyonunuzu gerekletirebilirsiniz. Dilerseniz Erken Rezervasyon Sigortas yaptrarak tatilinizi 72 saat kalaya kadar koulsuz iptal etme hakknda da sahipsiniz. Uygulamay hemen indirin, Antalya, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Side, uadas, ‡eme ya da Belek gibi popler tatil beldelerindeki en iyi tesislerde, erken rezervasyon indirimlerinden yararlann.

U‡A BLET VE TUR ALTERNATFLER

Mobil uygulama ile otel rezervasyonu dnda ucuz uak bileti frsatlarn da deerlendirebilirsiniz. Dilerseniz ift ynl havaliman transfer hizmeti ekleyebilir, seyahat plannz en iyi ekilde tamamlayabilirsiniz. Mobil uygulamada ayrca; ltr Turlar, Yurt D Turlar, Gemi Turlar gibi pek ok alternatif de ayrcalkl bir hizmet ile sizi bekliyor!

ZEL FIRSATLARDAN YARARLANIN

Mobil uygulamada sizi bekleyen birbirinden zel avantajlarla her an bir tatil frsat yakalayabilirsiniz. Mobil uygulamay indirerek yurt iindeki ve yurt dndaki tesislere zel indirimlerden ve dnemsel kampanyalardan haberdar olabilir, kolayca rezervasyon yapabilirsiniz. Erken rezervasyon, smestir, bayram ve yaz frsatlar gibi farkl dnemlere zel kampanyalardan haberdar olabilir, son dakika frsatlarndan kolayca yararlanabilirsiniz.

ETS UYGULAMASINI NDRMENZ ‡N 5 NEDEN

1- Gncel promosyonlar ve tatil frsatlarn kolaylkla takip etme
2- Dilediiniz ehirde, dilediiniz blge iin en uygun tesisi seip, kredi kart ile hemen yer ayrtma
3- Yurt ii ve yurt d tur aramalarn ve rezervasyonlarn kolayca gerekletirme
4- zel kampanyalar ve saysz avantaj
5- Hzl, kolay ve gvenli deme

Conclusion

To conclude Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap works on Android operating system and can be easily downloaded using the below download link according to Freeware license. Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap download file is only 14.2 MB  in size.
Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap was filed under the Tourism category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap when updated to assure that it remains clean.

Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap user Review

Please review Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Etstur - Otel Ara, Rezervasyon Yap software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 9 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Tourism  
Publisher: Etstur
Last Updated: 02/17/2022
Requirements: Android 4.1+
License: Freeware
Operating system: Android
Hits: 1569
File size: 14.2 MB 


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *